Road trip 01

admin   duminică, 26 martie 2017   No Comments on Road trip 01

Noah, o venit Mihu. De cateva saptamani ma tot pregatesc. Am luat o duba sa putem dormi in ea, o trebuit sa schimb rotile, sa fac pat si alte mici pregatiri. Dar am cam reusit. Cateva poze din pregatiri si primul test drive weekend-ul trecut, AICI. Ne-am luat si un… Read more »

Ma operez

admin   luni, 17 octombrie 2016   1 Comment on Ma operez

Miercuri, 19 Oct, ma operez la umar. In August 2008 am avut un accident de motor si mi-am dislocat clavicula. Am avut atunci operatie de urgenta, insa in timp lucrurile nu s-au imbunatatit si e mai bine sa ma ocup acum decat sa le las sa se inrautateasca. Am facut… Read more »

Ganduri aiurea

admin   luni, 16 mai 2016   4 Comments on Ganduri aiurea

In ianuarie m-am pus sa scriu un articol pe blog. Am scris un paragraf si l-am lasat balta. Uneori am inspiratie, insa nu se nimereste sa fiu la calculator in momentele alea. Ori conduc, ori alerg, ori schiez, asa ca uite ca sunt cred ca 6 luni de cand n-am… Read more »

Stiati ca? – Arowana

admin   miercuri, 2 decembrie 2015   1 Comment on Stiati ca? – Arowana

Arowana este un peste care poate sa respire aer? E foarte gustos! Cand am fost in jungla am iesit intr-o dupa-masa la prins de Arowana si … pe cand ne intorceam inapoi spre casa fara nici un rezultat, unul ne-a sarit in barca. https://en.wikipedia.org/wiki/Arowana

Apu Ausangate

admin   miercuri, 2 decembrie 2015   2 Comments on Apu Ausangate
IMG_20151124_131825861

Primele 3 saptamani au fost destul de planificate, cu Cristi si Diana. Mi-a parut rau cand ne-am desparit in fata hotelului unde am stat: Casa San Pedro. Cred ca ne-am atasat un pic in 3 saptamani de locuit impreuna si facut o gramada de chestii faine. Ultima saptamana nu imi… Read more »

Cusco

admin   marţi, 1 decembrie 2015   2 Comments on Cusco
IMG_20151113_111947495

Cusco, in sfarsit. Pozele sunt din mai multe serii. Dinainte si de dupa Inca Trail. E un oras foarte fain. Mi-a placut din primul moment. Desi pe strada sunt destul de multe gunoaie, are un aer aparte. Centrul istoric e mare si toate stradutele sunt faine, pavate cu piatra, cladiri… Read more »